Thursday

SYARAT-SYARAT PEMBELIAN - TERMS & CONDITIONS


MESTI BACA SEBELUM BELI!!!! (TERMS & CONDITIONS)


SILA FAHAMKAN TERLEBIH DAHULU PROSEDUR-PROSEDUR SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN.

KAMI BERURUSAN DENGAN SERIUS BUYER SAHAJA. NO BACKOUT CUSTOMER

KAMI JUGA TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SEKIRANYA BARANG YG DIKIRIM ROSAK @ PECAH SEMASA DALAM TANGAN PIHAK POS KERANA SEBELUM MENGHANTAR BARANG KAMI AKAN MEMERIKSA DAHULU BARANG SUPAYA BERADA DALAM KEADAAN BAIK SEBELUM POS KEPADA PIHAK PENGGUNA. 

-Untuk tempahan produk, sila confirmkan dengan saya terlebih dahulu jenis produk untuk pengesahan status produk sama ada masih ada atau sudah habis. anda boleh bertanya melalui:

a) blog ini (KOMEN ATAU PM)

b) sms ke 016-4412347 ( CALL TIDAK AKAN DILAYAN)

c) emel hamilcomel@yahoo.com

-Sekiranya produk masih available, anda boleh membuat pembayaran dan proses penghantaran akan dilakukan setelah menerima bayaran PENUH.Perkara ini penting kerana kami mahu menitiberatkan hubungan mesra dengan pelanggan dan tidak mahu pelanggan meng"order" barang yang tiada dalam stok. Di harap anda dapat bersabar seketika sementara menanti pengesahan.

- Harga produk dan kos pos ada dinyatakan di bahagian description.- Kos penghantaran produk adalah bergantung kepada kuantiti.

- Butiran order anda hendaklah dilengkapkan dalam order form yang disediakan dalam blog ini (CLICK SINI).
             
Setelah order anda mendapat comfirmation dari kami, anda perlu membuat pembayaran ke dalam akaun MAYBANK/CIMB. Butiran mengenai akaun bank akan diberitahu kemudian.

WAJIB HANTAR KEPADA KAMI BUKTI BAYARAN (MMS/SCAN/PRINTSCREEN) MELALUI EMAIL, WASSAP, MMS ATAU FB SETELAH BAYARAN DI BUAT. SAYA PERLU MEMERIKSA TERLEBIH DAHULU STATUS PEMBAYARAN ANDA. TANPA BUKTI BAYARAN ORDER ANDA TIDAK AKAN DIPROSES. TERIMA KASIH.:)

Semoga anda gembira bershopping di sini..:)Take Care :)
We would not be held responsible for any loss or damage occurred during the delivery of the item(s)

goods sold are not returnable.TQ

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.